Η LINEN MOOD εξειδικεύεται στο χώρο των λευκών ειδών, χαλιών, κουρτινών, αξεσουάρ και γενικότερα στα είδη ένδυσης και διακόσμησης για το σπίτι και το εξοχικό σας.

Στην LINEN MOOD προσπαθούμε να συνδυάζουμε ιδανικά τα πλεονεκτήματα της σύγχρονης νεανικής ματιάς και της μεγάλης εμπειρίας που διαθέτουμε στο χώρο της λιανικής πώλησης ειδών ένδυσης σπιτιού. Παρακολουθούμε τις τάσεις της μόδας, εμπλουτίζουμε τις συλλογές μας – και στο φυσικό μας κατάστημα και στο e-shop μας – και σας προτείνουμε εκείνα τα προϊόντα που θα ομορφύνουν τους χώρους σας, θα τους ανανεώσουν και θα σας κάνουν να απολαμβάνετε κάθε στιγμή σας σε αυτούς.

Στόχος μας είναι να προσφέρουμε προϊόντα υψηλής ποιότητας και αισθητικής στις βέλτιστες τιμές, ώστε να καλύψουμε κάθε ανάγκη σας στην καλύτερη τιμή.  Γι΄ αυτό συνεργαζόμαστε μόνο με επώνυμες εταιρίες όπως NEF-NEF, GOFIS, NEWPLAN, TEORAN κ.α.

Θέλουμε να σας προσφέρουμε μια νέα, ευχάριστη καταναλωτική εμπειρία, είτε μας επισκεφθείτε στο φυσικό κατάστημα μας είτε μέσω του ηλεκτρονικού μας καταστήματος www.linenmood.gr, στο οποίο βρίσκεστε.

Οι εξειδικευμένοι συνεργάτες μας θα σας εξυπηρετήσουν σε κάθε περίπτωση, με φιλική διάθεση και εξειδικευμένες συμβουλές.

ΑΝΑΝΕΩΝΟΥΜΕ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΣΑΣ, ΒΕΛΤΙΩΝΟΥΜΕ ΤΗ ΔΙΑΘΕΣΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟΤΗΤΑ ΣΑΣ